Urządzenia i Akcesoria
Baked pâté
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
25 portions
Składniki
-
water1000 g
-
allspice berries or ½ tsp ground allspice4
-
dried bay leaves2
-
gravy beef cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
boneless skinless pork belly rind removed and cut into cubes (3-4 cm)400 g
-
mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
dried porcini mushrooms cut into slices10 g
-
chicken livers200 g
-
bread roll (approx.60 g)1
-
sea salt2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
eggs3
-
butter 1-2 tsp for greasing
-
breadcrumbs for coating50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
307.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
501 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indulgent hot chocolate
25 min
Spiced hot chocolate
10 min
Fig and maple bourbon fizz
168 godz. 20 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Butter
10 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Apple and cucumber relish
10 min
Raspberry antioxidant juice
30 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Berry cordial
40 min