
Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Wartości odżywcze na 490 g
Kalorie
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
58.3 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
403.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 godz. 35 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
72 godz. 30 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1 godz.
Peanut Milk (Metric)
5 min
Hommus
15 min
Hummus
5 min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12 godz. 15 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Flat bread
25 min
Chakalaka
35 min