Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
403.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Homemade toasted muesli
30 min
S'more Brownie Cups
55 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Brak ocen
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 godz. 20 min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 min
Polenta
25 min
Bulghur
35 min