Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
TM6 TM5 TM31

Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)

4.0 ( 1 ocena )

Składniki

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

  • 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
  • 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh red chilli deseeded if preferred
  • 6 pitted Kalamata olives
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 20 g lemon juice

Wartości odżywcze
na 490 g
Kalorie
634.8 kcal / 2655.9 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
58.3 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
403.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy