Urządzenia i Akcesoria
Grisons barley soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy citrus pie
1 godz.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Tuscan bean soup
40 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Far Breton with prunes
2 godz.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min