Urządzenia i Akcesoria
Grisons barley soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Far Breton with prunes
2 godz.
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Granini slice
2 godz. 15 min
Warm wasabi potato salad
30 min