Pickled vegetables

Pickled vegetables

4.9 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 745 godz.
910 g

Składniki

  • water room temperature
    1700 g
  • ice cubes
    10 - 15
  • ice cold water
    2 L
  • vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
    300 - 500 g
  • dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
  • water room temperature
    500 g
  • white wine vinegar
    250 g
  • raw sugar
    2 tbsp
  • sea salt
    1 tsp
  • black peppercorns
    1 tsp
  • yellow mustard seeds (see Tips)
    1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • allspice berries
    4

Wartości odżywcze na 910 g

Kalorie 441.2 kcal / 1845.9 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 80.1 g
Błonnik 18.8 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 2179.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...