Urządzenia i Akcesoria
Pickled vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 745 godz.
910 g
Składniki
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 910 g
Sód
2179.3 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Ham and cheese canelé
49 godz.
Caesar salad dressing
10 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Harissa
25 min
Espresso caramel sauce
45 min
Golden syrup butter
10 min