Pickled vegetables
TM6 TM5 TM31

Pickled vegetables

4.9 (7 ocen)

Składniki

  • 1700 g water, room temperature
  • 10 - 15 ice cubes
  • 2 L ice cold water
  • 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
  • dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)

Pickling liquid

  • 500 g water, room temperature
  • 250 g white wine vinegar
  • 2 tbsp raw sugar
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 4 allspice berries

Wartości odżywcze
na 910 g
Kalorie
1845.9 kJ / 441.2 kcal
Białko
14.6 g
Węglowodany
80.1 g
Tłuszcz
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
18.8 g
Sód
2179.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy