Urządzenia i Akcesoria
Pickled vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 745 godz.
910 g
Składniki
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 910 g
Sód
2179.3 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Carrot and Celtuce Salad
10 Min
Warming turmeric and ginger drink
10 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Italian sausages
40 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Rum balls
35 Min
Greek Yogurt
11 Std. 40 Min
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Vegan burgers
45 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min