Urządzenia i Akcesoria
Pickled vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 745 godz.
910 g
Składniki
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 910 g
Sód
2179.3 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confit garlic
15 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Five spice powder
10 min
Plum paste
1 godz.
Taleggio cheese sauce
10 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Tomato passata
1 godz. 40 min