
Urządzenia i Akcesoria
Pickled vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 745 godz.
910 g
Składniki
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Wartości odżywcze na 910 g
Kalorie
441.2 kcal /
1845.9 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
80.1 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
2179.3 mg