Urządzenia i Akcesoria
Lemon caper butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
650 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Tłuszcz
97.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Brown basmati rice
40 min
Mushroom sauce
20 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Frozen margarita
10 min