Urządzenia i Akcesoria
Lemon caper butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
650 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Tłuszcz
97.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 λεπτ.
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4ωρ. 35 λεπτ.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4ωρ. 15 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2ωρ.
Hearty seafood chowder
45 λεπτ.
Smoked trout pâté
3ωρ. 15 λεπτ.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25ωρ. 20 λεπτ.
Smoked salmon mousse
5 λεπτ.
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2ωρ. 10 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.