Rhubarb and blackberry breakfast tart
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and blackberry breakfast tart

5.0 (15 ocen)

Składniki

Dough

  • 40 g cold water
  • 200 g plain flour
  • 1 tbsp raw sugar
  • 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 90 g unsalted butter
  • 1 egg

Filling

  • 150 g raw almonds (see Tips)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 120 g raw sugar
  • 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
  • 100 g blackberries, fresh or frozen
  • 1 egg, lightly beaten

Blood orange yoghurt

  • 150 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 blood orange, juice only (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1715.1 kJ / 408.4 kcal
Białko
10.4 g
Węglowodany
41.4 g
Tłuszcz
21.9 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
4.5 g
Sód
58.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy