Spelt bread

Spelt bread

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
915 g

Składniki

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Spelt dough
  • spelt grains (see Tips)
    500 g
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    300 g
  • salt
    10 g
  • butter to grease
  • ice cubes (approx. 10)

Wartości odżywcze na 915 g

Kalorie 2185.5 kcal / 9144.1 kJ
Białko 88 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 455.9 g
Błonnik 66.6 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 3970.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...