Urządzenia i Akcesoria
Oliwa bazyliowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
1000 g wody
-
35 g liści bazylii, świeżych
-
25 g liści szpinaku, świeżych
-
250 g oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
22.1 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
3101.5 kJ /
741.3 kcal
Tłuszcz
82.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Oliwa czosnkowa
10 min
Chutney z mango
40 min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 godz. 15 min
Pesto z bazylii
10 min
Malinowy winegret
72 godz.
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Karmelizowany por
20 min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Oliwa chili
10 min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min
Dressing do sałatki Cezar
5 min