Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem

Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem

4.5 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 Cały przepis

Składniki

  • główki czosnku
    2
  • sól morska do oprószenia czosnku
  • oliwa z oliwek do skropienia czosnku
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • sera gorgonzola, łagodnego w temperaturze pokojowej, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • pieprzu czarnego, świeżo mielonego
    ¼ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 1845 kcal / 7724.6 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 175 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...