
Urządzenia i Akcesoria
Fondue z masła orzechowego z owocami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego50 g
-
masła orzechowego (patrz wskazówka)200 g
-
masła2 łyżeczki
-
mleka200 g
-
banany pokrojone, do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
262.6 kcal /
1098.9 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
22.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska