Urządzenia i Akcesoria
Fondue z masła orzechowego z owocami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
200 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżeczki masła
-
200 g mleka
-
jabłka, zielone, pokrojone, do podaniabanany pokrojone, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
22.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1098.9 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20 min
Napój z orzechów laskowych
10 min
Czarne sezamki
1 godz. 50 min
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13 godz.
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
8 godz.
Kokosowe lassi
5 min
Mleko marcepanowo-makowe
20 min
Ciemny mus z migdałów
15 min
Korzenne mleko daktylowe
20 min
Smoothie bananowe z ziarnami kakaowca
5 min
Gorąca czekolada z orzechami laskowymi
15 min