Fondue z masła orzechowego z owocami

Fondue z masła orzechowego z owocami

4.7 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji

Składniki

  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    50 g
  • masła orzechowego (patrz wskazówka)
    200 g
  • masła
    2 łyżeczki
  • mleka
    200 g
  • banany pokrojone, do podania
    jabłka, zielone, pokrojone, do podania

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 262.6 kcal / 1098.9 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 17.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 22.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...