Urządzenia i Akcesoria
Fondue z masła orzechowego z owocami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
200 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżeczki masła
-
200 g mleka
-
jabłka, zielone, pokrojone, do podaniabanany pokrojone, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
22.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1098.9 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Czarne sezamki
1 godz. 50 min
Lody marmurkowe
11 godz. 30 min
Sorbet cytrynowy z szampanem
8 godz.
Lody z mango bez laktozy
2 godz. 10 min
Pianka ze zsiadłego mleka z orzechami włoskimi w miodzie
3 godz. 35 min
Fondue malinowe z biszkoptami
25 min
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
10 min
Tort z masłem orzechowym
3 godz. 30 min
Granita kawowa
12 godz. 15 min
Mleko kasztanowe z Nutellą®
45 min
Gorąca biała czekolada
15 min