Tomates farcies au poisson
TM6 TM5

Tomates farcies au poisson

3.8 (19 ocen)

Składniki

  • 30 d'échalotes
  • 400 g d'eau
  • 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
  • 5 feuilles de basilic frais
  • 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 350 g de dos de cabillaud, sans arête
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
  • 40 g de crème liquide 35% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
514 kJ / 122 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy