Tomates farcies au poisson

Tomates farcies au poisson

3.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'échalotes
    30
  • d'eau
    400 g
  • de pommes de terre détaillées en dés
    320 g
  • de basilic frais
    5 feuilles
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de dos de cabillaud sans arête
    350 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
    6
  • de crème liquide 35% m.g.
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 122 kcal / 514 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...