
Urządzenia i Akcesoria
Tomates farcies au poisson
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
d'échalotes30
-
d'eau400 g
-
de pommes de terre détaillées en dés320 g
-
de basilic frais5 feuilles
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de dos de cabillaud sans arête350 g
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
tomates à farcir, type cœur-de-bœuf6
-
de crème liquide 35% m.g.40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
122 kcal /
514 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de la tomate
10 Przepisów
Francja
Francja