
Urządzenia i Akcesoria
Roulés de dinde aux pruneaux
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de pruneaux dénoyautés200 g
-
d'échalotes30 g
-
d'eau300 g
-
de madère50 g
-
de vin blanc sec100 g
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier frais1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de pommes de terre coupées en cubes500 g
-
de haricots verts surgelés extra-fins400 g
-
escalopes de dinde fines (500 g environ)4
-
de ricotta50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
508 kcal /
2145 kJ
Białko
46.3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
59.5 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine rapide
50 Przepisów
Francja
Francja