Courgettes à la farce marine

Courgettes à la farce marine

3.1 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions

Składniki

Les courgettes
  • 3 belles courgettes coupées en deux dans la longueur et épépinées
  • 1 c. à café de sel
La farce marine
  • 2 échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile neutre
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 300 g de cabillaud désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
  • 20 g de fécule de maïs
  • 200 g de lait
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (opcjonalnie)
  • 1 c. à café de ciboulette fraîche ciselée
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 614 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...