
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les courgettes
- 3 belles courgettes coupées en deux dans la longueur et épépinées
- 1 c. à café de sel
La farce marine
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de cabillaud désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (opcjonalnie)
- 1 c. à café de ciboulette fraîche ciselée
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 147 kcal / 614 kJ
- Białko
- 16 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 2 g