Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les courgettes
- 3 belles courgettes, coupées en deux dans la longueur et épépinées
- 1 c. à café de sel
La farce marine
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de cabillaud, désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (opcjonalnie)
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 147 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille grand format
1j
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1j 30 menit
Parmentier de poisson et chou vert
1j 25 menit
Papillotes de poisson au mascarpone
35 Min
Champignons farcis
45 Min
Champignons farcis
55 Min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Courgette ronde farcie de brandade
1j 25 menit
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Tarte croustillante carotte et courgette
1j
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 Min