Boulettes de poisson aux champignons

Boulettes de poisson aux champignons

3.9 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de champignons de Paris frais émincés en fines lamelles
    200 g
  • de filets de poisson coupés en gros morceaux
    400 g
  • œufs
    2
  • de farine de blé
    30 g
  • de chapelure
    20 g
  • de persil frais effeuillés
    3 brins
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • d'eau
    800 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    500 g
  • échalotes coupées en deux
    3
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    80 - 100 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de graines de fenouil
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 426 kcal / 1791 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 34.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...