Brochette de lapin, pomme et pruneau

Brochette de lapin, pomme et pruneau

4.2 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de carotte coupée en tronçons
    40 g
  • d'échalotes
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • de râble de lapin
    800 g
  • de beurre
    30 g
  • de pruneaux dénoyautés
    300 g
  • de pommes acidulées détaillée en cubes (3 cm)
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de vin blanc sec
    30 g
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • de thym frais
    1 branche
  • de romarin frais
    1 branche
  • d'eau
    900 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
    350 g
  • de fécule de maïs
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 869 kcal / 3649 kJ
Białko 49.5 g
Tłuszcz 33.8 g
Węglowodany 87.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...