Papillotes de poisson au mascarpone

Papillotes de poisson au mascarpone

3.6 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'échalote
    30 g
  • de persil frais réserver les tiges pour le court-bouillon
    3 brins
  • gousse d'ail
    1
  • de mascarpone
    120 g
  • de lait demi-écrémé
    20 g
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à soupe
  • de paprika doux en poudre
    ½ c. à café
  • d'eau
    400 g
  • de thym frais effeuillée
    1 branche
  • de riz basmati
    200 g
  • poivron jaune détaillé en lanières
    1
  • poivron rouge détaillé en lanières
    1
  • poivron vert détaillé en lanières
    1
  • filets de cabillaud
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de champignons de Paris frais coupés en lamelles
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 467 kcal / 1970 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...