Poire rôtie au chèvre

Poire rôtie au chèvre

2.9 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 2 poires Angélys, non épluchées
  • 20 g de pignons de pin torréfiés
  • 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
  • 50 g de miel de romarin
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.3 g
Kalorie 757 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...