Aillade de veau

Aillade de veau

4.6 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    8
  • de graisse de canard et un peu pour la poêle
    20 g
  • de pain blanc rassis
    20 g
  • de concentré de tomate
    30 g
  • d'eau
    250 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de sauté de veau détaillé en cubes (2 cm)
    1000 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • de petites pommes de terre type rattes
    500 g
  • de petits pois frais ou surgelés
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 610 kcal / 2553 kJ
Białko 58.5 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 45.3 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...