Aillade de veau

Aillade de veau

4.5 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 8 gousses d'ail
  • 20 g de graisse de canard et un peu pour la poêle
  • 20 g de pain blanc rassis
  • 30 g de concentré de tomate
  • 250 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1000 g de sauté de veau détaillé en cubes (2 cm)
  • 200 g de vin blanc sec
  • 500 g de petites pommes de terre type rattes
  • 350 g de petits pois frais ou surgelés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 58.5 g
Kalorie 2553 kJ / 610 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 45.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...