
Urządzenia i Akcesoria
Crème d'amande aux raisins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide2
-
de lait demi-écrémé500 g
-
jaunes d'œufs5
-
de sucre en poudre155 g
-
d'amandes en poudre3 c. à soupe
-
d'arôme d'amande amère3 gouttes
-
de crème liquide 35% m.g. très froide150 g
-
d'eau100 g
-
de raisin noir égrainé300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
340 kcal /
1426 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fruits d'été
10 Przepisów
Francja
Francja