Crème d'amande aux raisins

Crème d'amande aux raisins

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait demi-écrémé
    500 g
  • jaunes d'œufs
    5
  • de sucre en poudre
    155 g
  • d'amandes en poudre
    3 c. à soupe
  • d'arôme d'amande amère
    3 gouttes
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    150 g
  • d'eau
    100 g
  • de raisin noir égrainé
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 340 kcal / 1426 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 37.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...