Urządzenia i Akcesoria
Millas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
le zeste d'une orange non traitée
-
50 g de sucre en poudre et 1 c. à soupe pour la cuisson
-
1000 g d'eau
-
1 c. à café de sel
-
250 g de farine de maïs
-
10 g de beurre doux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.1 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade toulousaine
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Fenetra de Toulouse
1 godz. 30 min
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Galette au beurre
1 godz.
Briouats
35 min
Broyé du poitou
2 godz.
Roulé de pain
1 godz. 15 min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Brioches des Rois au praliné
5 godz. 35 min
Gâteau de semoule de maïs
50 min
Pets-de-nonne
35 min
Pastis landais
2 godz. 30 min
Broyé du Poitou
1 godz. 15 min