Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait de riz
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 c. à café d'agar-agar
- 40 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de purée de noisette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 998 kJ / 238 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau "Petit Duc"
30min
Crème renversée au chocolat
1 Std.
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Crème au chocolat
3h 25min
Crème chocolat-avocat
2h 15min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1 Std. 25 Min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Crème au chocolat sans lactose
12h
Petits pots de crème au chocolat
40min
Crème caramel au tofu soyeux
2 Std. 25 Min