Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre, pour les moules
- 150 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de levure chimique (½ sachet env.)
- 300 g de sirop de grenadine
- 150 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 882 kJ / 208 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1 Std. 25 Min
Marsala chaud
Brak ocen
Soufflé glacé à la pêche
4 godz. 40 min
Soufflé au caramel
35min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1小时
Allumettes croustillantes au chocolat
1小时
Puddings au caramel
1 godz. 5 min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Croustade aux pommes
50min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10min
Alfajores à la coco et au caramel
1小时 15 分钟