JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin

JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions

Składniki

La crème à la mangue
  • de mangue mûre coupée en morceaux
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • jaunes d'œufs
    6
  • de sucre roux
    80 g
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
Le caramel à la Passion
  • de sucre
    80 g
  • sirop de glucose
    120 g
  • de miel
    10 g
  • crème liquide 30-40% m.g.
    180 g
  • de jus de fruit de la Passion sans sucre ajouté
    200 g
  • de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 664 kcal / 2776.8 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 73.5 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...