Soufflé glacé à la pêche

Soufflé glacé à la pêche

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 portions

Składniki

La purée de pêche
  • de pêches coupées en morceaux
    250 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de crème de vinaigre balsamique blanc (opcjonalnie)
    10 g
La meringue italienne
  • d'eau
    30 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • blancs d'œufs
    2
La crème fouettée
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 202 kcal / 847 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 22.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...