
Urządzenia i Akcesoria
Ballotine de poulet aux figues
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Les ballotins de poulet
-
de chair à saucisse300 g
-
œufs2
-
de moutarde à l'ancienne2 c. à café
-
de lait demi-écrémé100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
escalopes de poulet très fines (env. 350-400 g)4
-
de roquette30 g
-
de figues fraîches coupées en quatre ou huit150 g
La sauce aux figues
-
d'échalotes30 g
-
d'huile d'olive2 c. à café
-
de figues fraîches300 g
-
de porto rouge100 g
-
d'eau300 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
534 kcal /
2232 kJ
Białko
44.3 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fruits d'été
10 Przepisów
Francja
Francja