Cake aux fruits de mer et poireaux

Cake aux fruits de mer et poireaux

3.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 parts

Składniki

  • 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 45 g de beurre et un peu pour le moule
  • 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 100 g d'huile de tournesol
  • 125 g de lait
  • 100 g de gruyère râpé
  • 50 g de parmesan râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 14.5 g
Kalorie 1499 kJ / 360.5 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...