Urządzenia i Akcesoria
Sorbet miel, raisins et thym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
8 portions
Składniki
La veille
-
1200 g de raisins frais
-
200 g de miel
-
6 branches de thym frais effeuillées
-
200 g d'eau
Le jour même
-
1 blanc d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.9 g
Kalorie
752 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts légers
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace rhum raisins
12 godz.
Sorbet à l'orange
12 godz.
Glace au coco
4 godz.
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Crème glacée à l'amande sans lactose
2 godz. 45 min
Glace aux cacahuètes (ou aux noisettes)
3 godz. 15 min
Sorbet Piña Colada
4 godz. 15 min
Sirop de gingembre
1 godz.
Palourdes au cidre
35 min
Sorbet au citron et au limoncello
4 godz. 10 min
Pain à la feta et aux olives
5 godz. 15 min
Pain au kamut et aux graines de lin
5 godz. 15 min