Blinis d'asperges, dip de jambon

Blinis d'asperges, dip de jambon

4.1 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 125 g de mascarpone
  • 130 g de lait
  • 80 g de jambon fumé en tranches fines
  • 30 g de pignons de pin
  • 6 brins de cerfeuil frais équeutés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 œufs
  • 250 g d'asperges les épluchures seulement, nettoyées et coupées en petits dés
  • 100 g de yaourt nature
  • 200 g de farine
  • ½ sachet de levure chimique
  • huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1370 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...