![Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4AE0880C-7435-49F8-B3D3-38AB6D47AFBD/Derivates/8F7FB24B-80A9-44A3-82EF-D86B12146984.jpg)
Wersje kompatybilne
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à crumble
- 100 g de beurre demi-sel, détaillé en cubes
- 40 g de sucre roux
- 100 g de flocons d'avoine
La garniture
- 600 g de pommes, coupées en huit (4-6 pommes)
- 100 g de groseilles rouges surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1114 kJ / 266 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de fruits aux graines de courge
1h
Crumble pomme, mangue et canneberge
45 dk
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 dk
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Muffins pomme butternut
1 Std. 25 Min
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50 dk
Tôt-fait à la rhubarbe
1j 15 menit
Crumble sans gluten aux prunes
55 min
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45 dk
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min