Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 400 g de groseilles rouges
- 250 g de concombre, détaillé en dés et préalablement congelés
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 blanc d'œuf
- 80 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kJ / 77 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betteraves marinées aux framboises
1h 35min
Soupe de laitue
35 Min
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14h
Petits pains aux salicornes
2 godz. 30 min
Liqueur de cassis
1440 godz.
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Brak ocen
Sorbet miel, raisins et thym
24h 30 min.
Crème de laitue au raifort
40 Min
Crêpes à la noix de coco
20 min