Urządzenia i Akcesoria
Glace concombre groseille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
350 - 400 g de groseilles rouges
-
250 g de concombre détaillé en dés et préalablement congelés
-
10 g de vinaigre balsamique blanc
-
1 blanc d'œuf
-
80 g de sucre glace maison
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
330 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vive l'été ! Vol. I
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gelée de raisin
6 godz.
Gelée de framboise
6 godz.
Gelée de sureau
50 min
Gelée de groseille
35 min
Crème glacée façon spaghetti
13 godz.
Sorbet cerise et lait de coco
3 godz. 15 min
Liqueur de cassis
1440 godz.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Sorbet pomme verte et calvados
12 godz.
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1 godz. 10 min