Gaspacho de tomate à la framboise

Gaspacho de tomate à la framboise

4.5 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
  • 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
  • 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
  • 1 pincée de piment d'Espelette
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 60 g de framboises fraîches
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 494 kJ / 119 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...