
Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho de tomate à la framboise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
de tomates bien mûres, coupées en quatre1000 g
-
de crème de vinaigre balsamique2 c. à café
-
de vinaigre de framboise2 c. à soupe
-
de piment d'Espelette1 pincée
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
-
de framboises fraîches60 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
119 kcal /
494 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de la tomate
10 Przepisów
Francja
Francja