Gaspacho de tomate à la framboise

Gaspacho de tomate à la framboise

4.3 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • de tomates bien mûres, coupées en quatre
    1000 g
  • de crème de vinaigre balsamique
    2 c. à café
  • de vinaigre de framboise
    2 c. à soupe
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de framboises fraîches
    60 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 119 kcal / 494 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...