![Gaspacho de tomate à la framboise Gaspacho de tomate à la framboise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5A5E213-A82D-405B-8594-0FB4AAF3492B/Derivates/2829DBA4-C602-4F05-AB42-64193BA1C1B4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 119 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho sucré-salé
5min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Jus printanier radis-pomme
5min
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho concombre et pomme
10min