Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 jaunes d'œufs
- 800 g de lait
- 2 c. à soupe d'extrait de vanille liquide
- 70 g de sucre en poudre
- 6 rouleaux de réglisse, déroulés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1051 kJ / 252 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de poulet à l'estragon
25 min
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 Min
Soupe miso
40 min
Cocktail du printemps
5 min
Crème glacée végétale (Nice Cream) au matcha
35 Min
Crème de petits pois
40 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 Min
Velouté de champignons
20 min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1 Std. 45 Min
Soupe ananas-litchi
10 min