Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de concombre, évidé et coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de cerises noires, dénoyautées
- 30 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 343.2 kJ / 81.4 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Brioche
8 godz.
Soupe froide au concombre
1 Std.
Sorbet aux fruits
10 Min
Glace à l'oseille
3 Std. 20 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Sauce orange-curry
10 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho de concombre et cresson
10 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Glace aux fruits
5 Min
Velouté de courgette
25 Min