Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ zeste de citron jaune, bio de préférence
- 2 - 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 300 g de fonds d'artichaut en bocal, égouttés et coupés en morceaux
- 300 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 115 kJ / 31 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté patate douce et orange
30 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 Min
Jus printanier radis-pomme
5min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Smoothie figue et miel
5min
Soupe de carotte au tofu soyeux et graines germées
35 min
Smoothie fraîcheur
5min
Soupe miso
40 min
Soupe chinoise aux boulettes de crevette
20 min
Velouté de fenouil
30 min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 Min