
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de langoustines à la vanille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
langoustines crues, de belle taille22
-
d'eau800 g
-
de bulbe de fenouil100 g
-
de pommes de terre coupées en cubes200 g
-
de carottes coupées en tronçons170 g
-
de céleri-rave coupé en cubes85 g
-
de beurre30 g
-
gousse de vanille fendue dans la longueur1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
214 kcal /
891 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja