
Urządzenia i Akcesoria
Mini-choux aux fraises
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 portions
Składniki
La pâte à choux
-
d'eau150 g
-
de beurre doux80 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre en poudre2 c. à café
-
de farine de blé120 g
-
œufs3
La crème au citron vert
-
de sucre en poudre80 g
-
le zeste d'un citron vert non traité
-
de fromage frais type Philadelphia300 g
-
de crème liquide 30-40% m.g. très froide300 g
-
de fraises émincées en fines tranches500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
328 kcal /
1370 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffets d'été
10 Przepisów
Francja
Francja