Urządzenia i Akcesoria
Le merveilleux
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 portions
Składniki
La meringue
-
4 blancs d'œufs
-
200 g de sucre en poudre
La crème fouettée
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
-
50 g de mascarpone
-
300 g de copeaux de chocolat blanc
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.5 g
Kalorie
2567 kJ /
614 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12 godz.
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15 godz.
Bavarois meringué aux fraises
4 godz.
Vacherin griotte-amande
12 godz.
Choux chocolat-réglisse
4 godz.
Mille-feuille à l'ananas
3 godz. 15 min
Mini-banoffee pie
2 godz. 30 min
Coulant chocolat au cœur caramel
24 godz.
Merveilleux au chocolat
2 godz. 45 min