
Urządzenia i Akcesoria
Łosoś na parze, po azjatycku
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porcje
Składniki
-
filetów z łososia, świeżych bez skóry, przekrojonych na pół400 g
-
czosnku1 ząbek
-
papryczki chili, świeżej z gniazdami nasiennymi5 g
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry10 g
-
sosu sojowego jasnego20 g
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego5 g
-
miodu wielokwiatowego, płynnego10 g
-
wody500 g
-
różyczek brokułu200 g
-
ziarna sezamu, białe do posypania brokuła
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
472 kcal /
1976 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
706 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY DLA DWOJGA
10 Przepisów
Polska
Polska