Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
TM5 TM6

Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta

3.1 (20 ocen)

Składniki

  • 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 200 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
  • 700 g sera ricotta
  • 2 jajka
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 40 g mąki pszennej
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli
  • 24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
  • 700 g przecieru pomidorowego, typu passata

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1870.4 kJ / 446.8 kcal
Białko
24.6 g
Węglowodany
33.5 g
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy