
Urządzenia i Akcesoria
Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porcji
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście6 gałązek
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki200 g
-
sera ricotta700 g
-
jajka2
-
oliwy z oliwek10 g
-
mąki pszennej40 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni24
-
przecieru pomidorowego, typu passata700 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
518.7 kcal /
2170.2 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
53.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Sód
609.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA SARDYŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska