Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z kolorowych pomidorów i pesto z rukoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
200 g pomidorów malinowych pokrojonych w 3 cm kostkę
-
200 g zielonych pomidorów pokrojonych w 3 cm kostkę
-
250 g żółtych pomidorów pokrojonych w 3 cm kostkę
-
150 g pomidorków koktajlowych czerwonych, przekrojonych na pół
-
100 g pomidorków koktajlowych żółtych, przekrojonych na pół
-
50 g oliwy z oliwek
-
30 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
20 g orzeszków piniowych
-
20 g rukoli plus kilka liści do dekoracji
-
½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
50 g czarnych oliwek, bez pestek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6 g
Kalorie
807 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka curry
25 min
Sałatka z kaszą pęczak, jajkami i rzodkiewką
55 min
Rollsy z tortilli z serkiem chrzanowym, warzywami i łososiem
30 min
Sałatka z pomidorami i fasolą
30 min
Sałatka detox
25 min
Sałatka z grillowanym indykiem
20 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min
Sałatka z kaszą jęczmienną i dressingiem jogurtowym
40 min
Sałatka z wędzonym pstrągiem i pesto z oscypkiem
1 godz. 30 min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min
Sałatka z indykiem i awokado
35 min
Sałatka z kurczakiem
55 min