Filet mignon patate douce et mangue

Filet mignon patate douce et mangue

3.7 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de filet mignon de porc détaillé en médaillons
    500 - 600 g
  • de miel
    100 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de sauce de soja
    30 g
  • le zeste d'un citron vert
  • tige de citronnelle fraîche coupée en quatre
    1
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'oignon
    80 g
  • d'eau
    200 g
  • de patates douces détaillées en grosses lamelles (1 cm env.)
    500 g
  • mangues mûres détaillées en grosses lamelles (1 cm env.)
    2
  • de beurre doux
    20 g
  • d'huile neutre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 760 kcal / 3184 kJ
Białko 42.5 g
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 69.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...