
Urządzenia i Akcesoria
Mouclade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'échalotes80 g
-
de persil frais, équeutés5 brins
-
de beurre doux40 g
-
de pineau des Charentes100 g
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
de moules fraîches, préalablement nettoyées de bouchot1500 g
-
de crème fraîche100 g
-
jaunes d'œufs3
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376 kcal /
1569 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
17.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade en France
10 Przepisów
Francja
Francja