Magret de canard et sa sauce vin et chocolat

Magret de canard et sa sauce vin et chocolat

3.9 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • magrets de canard sans peau (300 g env. le magret)
    3
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • d'échalote coupée en deux
    35 g
  • de vin rouge
    300 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    20 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • mininavets détaillés en dés (3 cm)
    8
  • belles poires pelées et coupées en quatre
    3
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de beurre doux
    10 g
  • de farine de blé
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 604 kcal / 2535 kJ
Białko 59 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...