Champignons farcis

Champignons farcis

4.1 84 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'amande émondée non salées
La farce duxelles
  • 20 g de beurre
  • 30 g d'huile d'olive
  • 60 g d'échalotes
  • 700 g de champignons de Paris frais brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
  • 1 gousse d'ail
  • 1 œuf
  • 10 g de persil frais, équeuté
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 1 c. à café rase de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 893 kJ / 216 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...