Huîtres chaudes, crème à l'échalote

Huîtres chaudes, crème à l'échalote

4.8 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    150 g
  • huîtres
    12
  • de gros sel
    500 g
  • d'échalotes coupées en deux
    90 g
  • de beurre
    15 g
  • de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
    50 g
  • de poivre de Cayenne moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 384 kcal / 1588 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...