
Urządzenia i Akcesoria
Esparregado com polenta frita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 doses
Składniki
Polenta
-
farinha de milho330 g
-
água1100 g
-
Óleo q.b. p/ fritar
Esparregado
-
dentes de alho2
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
azeite30 g
-
leite200 g
-
natas200 g
-
farinha100 g
-
espinafres descongelados bem espremidos600 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada inteira1 pitada de
-
vinagre5 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
476 kcal /
1991.7 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
62.3 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
507.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia