Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas

Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas

4.3 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
  • 1 cucharada de orégano seco (y un poco más para espolvorear)
  • 800 g de bonito fresco cortado en dados de 3x3 cm
  • 1 pellizco de sal
  • 350 g de tomate maduro sin piel cortado en cuartos
  • 50 g de agua
  • 15 g de alcaparras
  • 10 aceitunas verdes sin hueso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 50.22 g
Kalorie 1593 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 18.67 g
Błonnik 1.15 g
Węglowodany 3.06 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...