Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Białko
- 148 g
- Węglowodany
- 103.8 g
- Tłuszcz
- 106.2 g
- Błonnik
- 17.6 g
Alternatywne przepisy
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Merluza a la gallega
40 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Marmitako de caballa
50min
Guiso de pulpo
45 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Guiso de verduras con caballa
30 min
Fabes con pulpo
45 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min