Estofado de ventresca de bonito

Estofado de ventresca de bonito

4.2 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
    500 g
  • dientes de ajo
    3
  • de semillas de comino
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de caldo de pescado
    300 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de pimientos verdes en trozos
    180 g
  • de cebolla en cuartos
    180 g
  • de tomate troceado en conserva
    200 g
  • de patatas en trozos
    500 g

Wartości odżywcze na 4 raciones

Kalorie 1963 kcal / 8205.3 kJ
Białko 148 g
Tłuszcz 106.2 g
Węglowodany 103.8 g
Błonnik 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...