Estofado de ventresca de bonito

Estofado de ventresca de bonito

4.2 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de semillas de comino
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de caldo de pescado
  • 50 g de aceite de oliva
  • 180 g de pimientos verdes en trozos
  • 180 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de tomate troceado en conserva
  • 500 g de patatas en trozos

Wartości odżywcze na 4 raciones

Kalorie 1963 kcal / 8205.3 kJ
Białko 148 g
Tłuszcz 106.2 g
Węglowodany 103.8 g
Błonnik 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...