Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de aceite de oliva
- 1 conejo en trozos (aprox. 1000 g) salpimentado
- 70 g de zanahoria en dados
- 70 g de apio en rodajas
-
260
g de vino blanco
lub 260 g de vino de Jerez Cream - 4 cucharaditas de mostaza de Dijon
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1775 kJ / 425 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 31.2 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1 godz.
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min
Conejo con romesco y piñones
55min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo guisado
30 min
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo a la cazadora
50min