Conejo a la mostaza

Conejo a la mostaza

4.1 126 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 4 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 80 g de aceite de oliva
  • 1 conejo en trozos (aprox. 1000 g) salpimentado
  • 70 g de zanahoria en dados
  • 70 g de apio en rodajas
  • 260 g de vino blanco
    260 g de vino de Jerez Cream
  • 4 cucharaditas de mostaza de Dijon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.6 g
Kalorie 1775 kJ / 425 kcal
Tłuszcz 31.2 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...