Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de tomates maduros, en cuartos
- 150 g de manzana pelada, en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
- 15 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 7.13 g
- Węglowodany
- 7.06 g
- Tłuszcz
- 8.71 g
- Błonnik
- 1.68 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmorejo para dos
45 min
Salmorejo de espárragos
10 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Gazpacho de espárragos verdes
2 godz.
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Ajoblanco de cerezas
10 min
Salmorejo de remolacha
30 min
Salmorejo sin gluten
10 min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de zanahorias
10 min