Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de tomates maduros, en cuartos
- 150 g de manzana pelada, en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
- 15 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 7.13 g
- Węglowodany
- 7.06 g
- Tłuszcz
- 8.71 g
- Błonnik
- 1.68 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Crema fría de manzana al curry
5 Std. 40 Min
Gazpacho
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Salmorejo para dos
45min
Gazpacho de zanahorias
10min
Gazpacho de remolacha
10min
Salmorejo de remolacha
30min
Salmorejo sin gluten
10min
Salmorejo
10min