
Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo de atún ligero
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
-
de aceite de oliva virgen extra50 g
-
de tomates maduros en cuartos1000 g
-
de manzana pelada, en cuartos150 g
-
dientes de ajo2
-
de sal1 cucharadita
-
de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido2 latas
-
de vinagre15 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
135 kcal /
567 kJ
Białko
7.13 g
Tłuszcz
8.71 g
Węglowodany
7.06 g
Błonnik
1.68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffet de verano
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania